Blogi 

 

Ajattelin ensin kirjoittaa blogiartikkelin aiheesta "Kuka Minä Olen", sillä se on mielestäni tärkein kysymys, jonka henkinen etsijä voi itselleen esittää. Huomasin kuitenkin, että aihetta oli vaikea käsitellä tavallisena tekstinä ja ajatukseni hakeutuivat ikäänkuin huomaamatta runomuotoon:

Olen saanut valtavan paljon apua voimaeläimiltä henkisellä polullani. Niinpä ajattelin nyt jakaa hieman ajatuksiani aiheesta, jotta sinäkin voisit oppia hyödyntämään eläinten voimaa omalla polullasi!

Niin usein unelmoimme jostain, mutta unelmien toteutuminen tyssää pian rajoittuneisiin ajatuksiin: ei se kuitenkaan onnistu, ei se ole mahdollista minulle, ei se ole mahdollista tässä maailmassa/yhteiskunnassa/elämässä jne.
Älä usko noita ajatuksia! Se on ego joka siellä höpisee!
Anna egon kertoa tarinansa, mutta pysy keskuksessasi, tarkkailijana....

Tämä teos syntyi muutaman päivän runsauden energioihin liittyvän itsetutkiskelun ja siitä seuranneen oivalluksen tuloksena. Koin yhtäkkiä, miten ihminen on kuin hyvin hauras ja läpikuultava kupla, jonka läpi erilaiset energiat virtaavat. Meistä itsestämme on kiinni, kuinka vapaata tuo virtaus on.