Voimaeläinten viisautta

Blogin kirjoittaja on Tiina Tolvanen, taiteilija ja intuitiivinen voimaeläintulkitsija. Blogissa käsitellään pääasiassa voimaeläimiä ja niiden viestejä avuksi henkisen polun kulkijoille, mutta myös muita henkisyyteen liittyviä aiheita inspiraation mukaan.

Syyskuun energiat tuntuvat hyvin intensiivisiltä. Elokuussa oli selkeästi ilmassa voimaantumista, omaan totuuteen astumista. Syyskuussa on aika viedä tuo löytynyt voima käytännön toiminnan tasolle.

Alkanut vuosi on ollut vähintäänkin mielenkiintoinen koko ihmiskunnalle. Koronaepidemia on herättänyt paljon pelkoa ja huolta ihmisissä, mutta samalla se on toiminut suurena herättelijänä monelle. Valtamedian pelkoa lietsova tapa uutisoida asioista on ihmetyttänyt, samoin se, ovatko kaikki uutiset edes totta? Kaikki tämä aiheuttaa epävarmuutta,...


Keho tarvitsee hengen voimaa elääkseen. Mitä esteettömämmin hengen tietoisuus laskeutuu kehoon, sitä terveempi ja elinvoimaisempi keho on. Puhutaan kehotietoisuudesta, jolloin läsnäoleva tietoisuus saa elämänvoiman virtaamaan vahvasti kehon joka solussa.

Uusi vuosi on uusien tavoitteiden asettamisen aikaa. Katsomme taaksepäin mennyttä vuotta tilinpäätöstä tehden. Sitten mietimme, mitä haluaisimme kokea tai saada aikaan tulevan vuoden aikana.

Tavoitteiden asettamisessa kannattaa kuunnella sydäntään. Onko tämä jotakin mitä todella haluan toteuttaa, vai pelkkiä egon haihatteluja? Kun olet varma, että...

Ajattelin ensin kirjoittaa blogiartikkelin aiheesta "Kuka Minä Olen", sillä se on mielestäni tärkein kysymys, jonka henkinen etsijä voi itselleen esittää. Huomasin kuitenkin, että aihetta oli vaikea käsitellä tavallisena tekstinä ja ajatukseni hakeutuivat ikäänkuin huomaamatta runomuotoon:

Olen saanut valtavan paljon apua voimaeläimiltä henkisellä polullani. Niinpä ajattelin nyt jakaa hieman ajatuksiani aiheesta, jotta sinäkin voisit oppia hyödyntämään eläinten voimaa omalla polullasi!

Niin usein unelmoimme jostain, mutta unelmien toteutuminen tyssää pian rajoittuneisiin ajatuksiin: ei se kuitenkaan onnistu, ei se ole mahdollista minulle, ei se ole mahdollista tässä maailmassa/yhteiskunnassa/elämässä jne.
Älä usko noita ajatuksia! Se on ego joka siellä höpisee!
Anna egon kertoa tarinansa, mutta pysy keskuksessasi, tarkkailijana....

Tämä teos syntyi muutaman päivän runsauden energioihin liittyvän itsetutkiskelun ja siitä seuranneen oivalluksen tuloksena. Koin yhtäkkiä, miten ihminen on kuin hyvin hauras ja läpikuultava kupla, jonka läpi erilaiset energiat virtaavat. Meistä itsestämme on kiinni, kuinka vapaata tuo virtaus on.