Graafisen suunnittelun palvelut henkisille yrittäjille

Intohimoni kuvien tekemiseen on kannustanut minua opettelemaan myös graafista suunnittelua. Aiemmassa yritystoiminnassa suunnittelin kangaskuoseja ja leimasimia sekä suomalaisille, että myös muutamille ulkomaisille yrityksille. 

Nykyisin suunnittelen printtejä omaan Reddyshop -kauppaani, sekä tarjoan logo- ja printtisuunnittelupalvelua henkisen alan yrittäjille ja  yhdistyksille.

Henkisen yrityksen toimintakenttä on usein sellainen, että sen ymmärtäminen vaatii myös suunnittelijalta henkistä elämänkatsomusta. Jotta yrityksen henki ja energia saadaan välittymään myös logossa ja muissa graafisissa materiaaleissa, tarvitaan paitsi graafisen suunnittelun osaamista, myös henkistä herkkyyttä.

Olen herkkä aistimaan erilaisia energioita ja pystyn myös välittämään niitä kuvien muodossa. Lisäksi teen kaikki työni tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa, jolloin lopputulos saadaan muokattua varmasti mieleiseksi.

Jos siis tarvitset yrityksellesi logoa tai vaikkapa printtiä omiin tuotteisiisi (t-paidat, kassit, mukit yms.), ota yhteyttä (art@tiinatolvanen.fi) niin jutellaan lisää ja teen projektillesi maksuttoman hinta-arvion! Perustana hinnalle on tuntilaskutus 40€/h (sis. alv 24%).


Laskutan kaikki työni Ukko.fi -palvelun kautta.