Leopardin voimaa uuteen vuoteen: pitkäjänteisyys ja päättäväisyys

03.01.2020

Uusi vuosi on uusien tavoitteiden asettamisen aikaa. Katsomme taaksepäin mennyttä vuotta tilinpäätöstä tehden. Sitten mietimme, mitä haluaisimme kokea tai saada aikaan tulevan vuoden aikana.


Tavoitteiden asettamisessa kannattaa kuunnella sydäntään. Onko tämä jotakin mitä todella haluan toteuttaa, vai pelkkiä egon haihatteluja? Kun olet varma, että tavoitteesi on sellainen, jonka haluat sydämessäsi saavuttaa, lähde rohkeasti sitä kohti.

Tavoitteisiin pääseminen vaatii usein pitkäjänteisyyttä ja päättäväisyyttä. Tässä ominaisuudessa leopardi on näyttäytynyt minulle juuri nyt voimaeläimenä.

Leopardin olemus huokuu päättäväisyyttä, päämärätietoisuutta ja sitkeyttä. Päättäväisyys ei ole aina sitä, että päätät vain KERRAN pontevasti mitä haluat tehdä. Sen sijaan se on hyvin usein sitä, että päätät, mihin suuntaan lähdet ja kulkiessasi tuota polkua päätät KERTA TOISENSA JÄLKEEN pysyä sillä.

Tässä kysytään juuri leopardimaista sitkeyttä. Askel kerrallaan se jatkaa kulkuaan vaikeidenkin paikkojen yli, valittu päämäärä mielessään. Ja haasteita elämässä tulee aina! Jos luovuttaa heti, kun asiat eivät suju helposti, ei saavuta suuria unelmia. Vaikeudet tulee nähdä haasteina, ei esteinä tai merkkinä siitä, ettei tavoite ole tarkoitettu toteutettavaksi.

Leopardin hengessä haluan sanoa sinulle: luota, että polku tavoittelemaasi päämäärään on jo olemassa. Se saattaa paljastaa itsensä sinulle vain askel kerrallaan, mutta kun olet sitkeä, löydät kyllä aina tavan jatkaa eteenpäin. Välillä voit joutua pysähtymään miettiäksesi seuraavaa siirtoa, mutta luovuttaa ei kannata! Sydämen toiveet on tarkoitettu toteutettavaksi <3

Valoisaa ja pitkäjänteistä Uutta Vuotta 2020 toivotellen,

Tiina