SYYSKUUN VOIMAELÄIN: PÄÄTTÄVÄINEN AHMA

01.09.2020

Syyskuun energiat tuntuvat hyvin intensiivisiltä. Elokuussa oli selkeästi ilmassa voimaantumista, omaan totuuteen astumista. Syyskuussa on aika viedä tuo löytynyt voima käytännön toiminnan tasolle.

Kun alamme etenemään asioissa oman totuutemme mukaisesti, meiltä kysytään joskus paljon päättäväisyyttä. Etenkään suuret asiat eivät tapahdu hetkessä, joten tarvitaan sitoutumista, päämäärätietoisuutta ja sitkeyttä. On oltava peräänantamaton päästäkseen näkemään toivomiaan tuloksia. Sydämen tuli on kuitenkin voimakas ja kannustaa eteenpäin silloinkin, kun tulee mutkia matkaan!

Ahmassa on tulienergiaa ja voimakkaasti eteenpäin vievä voima. Se vie meitä  nyt kohti tavoitteitamme paitsi henkilökohtaisessa elämässämme, myös yhteisissä tavoitteissamme kansakuntana ja ihmiskuntana.

Maailman tilanne on tällä hetkellä hyvin sekava, niin Suomessa kuin muuallakin. Ihmisten elämää on rajoitettu valheelliseen tietoon perustuen, ja kun ihmisten tietoisuus on alkanut herätä, myös monet muut kuin koronaan liittyvät valheet ovat alkaneet paljastua.


Elokuussa ovat monet kansat alkaneet osoittaa voimaantumisen ja kapinoimisen merkkejä. Esimerkiksi Berliinissä ja Lontoossa oli 29.8. suuria mielenosoituksia koronan varjolla tehtyjä rajoituksia vastaan eli vapauden puolesta. Suomalaiset vapaustaistelijat kokoontuvat tänään (1.9.2020) FIXIT -mielenosoitukseen, jolla siis ajetaan Suomen eroa EU:sta. Toiminnan aika on siis alkanut myös täällä, ja uskon että Ahman voimalla sitä tullaan sinnikkäästi jatkamaan kunnes vapaus on saavutettu!


Voimakkaasti eteenpäin, kohti sydämesi tavoitteita, vievää syyskuuta sinulle toivoen,