Unelmasta tavoitteeksi.

18.06.2018

Niin usein unelmoimme jostain, mutta unelmien toteutuminen tyssää pian rajoittuneisiin ajatuksiin: ei se kuitenkaan onnistu, ei se ole mahdollista minulle, ei se ole mahdollista tässä maailmassa/yhteiskunnassa/elämässä jne.

Älä usko noita ajatuksia! Se on ego joka siellä höpisee!

Anna egon kertoa tarinansa, mutta pysy keskuksessasi, tarkkailijana. Jos uskot noihin juttuihin, elämästäsi tulee juuri niiden mukainen, eli rajoittunut.  Ja unelmat jäävät unelmiksi. Been there, done that :)

Jokainen syvältä sydämestä kumpuava unelma on tarkoitettu toteutettavaksi. Ota siis aikaa ja tutki rauhassa sisintäsi. Mitä sinä todella, juuri nyt, juuri tässä elämässä, haluat kokea? Kukaan muu ei voi tietää, mitä olet tullut tässä elämässä kokemaan ja saavuttamaan. Mieti siis, millä tavalla SINÄ haluat menestyä?

Jos todella haluat toteuttaa unelmasi, aseta se  selkeästi tavoitteeksi, jonka haluat saavuttaa. Universumi voi auttaa sinua vasta, kun tiedät selkeästi mitä tahdot ja päätät saavuttaa sen. Unelmasi ei toteudu välttämättä hetkessä ja voi vaatia paljon töitä, mutta tulet pääsemään eteenpäin koko ajan. Ja lopulta saavutat tavoitteesi.


Valoa päivääsi,

Tiina