Vuorikauris: kehotietoisuus ja elinvoima

07.01.2020


Keho tarvitsee hengen voimaa elääkseen. Mitä esteettömämmin hengen tietoisuus laskeutuu kehoon, sitä terveempi ja elinvoimaisempi keho on. Puhutaan kehotietoisuudesta, jolloin läsnäoleva tietoisuus saa elämänvoiman virtaamaan vahvasti kehon joka solussa.

Vuorikauris on eläin, jossa kehotietoisuus ilmenee vahvasti. Vuorikauris on harvinainen, välillä jo sukupuuttoon kuolemassa ollut laji, jota esiintyy Keski-Euroopassa Alpeilla. Se on sopeutunut liikkumaan erittäin haasteellisessa maastossa, jyrkillä vuorenrinteillä.

Vuorikauris eli alppikauris eli ibex.
Vuorikauris eli alppikauris eli ibex.

Vuorikauriin liikkuminen jyrkässä maastossa, välillä vieläpä petoeläinten jahtaamana, vaatii tietoisuutta omasta kehosta. Läsnäoloa, jossa ei voi herpaantua hetkeksikään. Vahva kehotietoisuus mahdollistaa joustavan hetkessä reagoimisen ja kehon tarkan käyttämisen.

Vuorikauriin voima auttaa sinua tuntemaan vahvasti paitsi fyysisen kehosi, myös energiakehosi ja näkemään sen sielusi silmin. Energiakeho on fyysisen kehosi kevyempivärähteinen esiaste. Energiakehossa olevat puutteet on huomattavasti nopeampaa korjata kuin fyysisessä kehossa olevat, ja toisaalta muutos energiakehossa heijastuu pikkuhiljaa myös fyysiselle tasolle. Joten, jos haluat olla fyysisesti vahva ja elinvoimainen, aloita tiedostamalla energiakehosi ja purkamalla siinä olevat tukokset. Kun energiakehosi voimistuu, myös fyysinen kehosi alkaa vahvistua.

Mielikuva vuorikauriista jäntevästi ja pikkutarkasti kielekkeeltä toiselle hyppimässä on hyvin maadoittava ja elävöittävä. Kuvittelemalla olevasi tuo kauris pääset helpommin tietoiseksi kehostasi (ja energiakehosi mahdollisista tukoksista), jos se on sinulle muuten haasteellista.

Tietoista läsnäoloa päivääsi,

Tiina