Myytävät maalaukset ja tilaustyöt

Taulun täydeltä valoa ja voimaa kotiisi tai työtilaasi!

Tässä galleriassa esitellyt myytävät taulut ovat kaikki uniikkeja töitä, eli niitä jokaista vain yksi ja ainoa kappale olemassa. Alkuperäisessä maalauksessa on aina paljon elävämpi energia, kuin vaikkapa julisteessa tai kortissa, joten jos haluat todellisen energiapläjäyksen kotiisi tai työtilaasi, osta oikea maalaus. Hyvillä energioilla ladattu taideteos seinälläsi on kuin energiahoito, joka kestää käytännössä ikuisesti!

Kaikki myynnissä olevat tauluni ovat akryylimaalauksia ja maalattu ripustusvalmiille canvas-pohjille (kts. yllä). Ne ovat hyvin kevyitä, eivätkä vaadi kehystystä, koska maalaan siististi myös taulun reunat (1,5-2 cm paksut). Voit siis nostaa taulun suoraan seinälle, kun saat sen itsellesi.


Haluaisitko taulun omalla aiheellasi?

Maalaan tauluja myös tilauksesta, jos vain aihe on sellainen, että se sopii taidoilleni ja tyylilleni. Hinta neuvotellaan tapauskohtaisesti työn koon ja vaativuuden mukaan. Pääasiassa hinnoittelen kuitenkin kuten voimaeläinmaalaukset, eli esimerkiksi 33x41 cm kokoinen maalaus maksaa 95 €.


Yli 100 € hintaisista tilaustöistä pyydän luonnoksen hyväksymisen jälkeen 30 % ennakkomaksun ennen varsinaisen maalaustyön aloitusta. Vaikkei ennakkomaksua tulisi, tilaus on sitova luonnoksen hyväksyttyäsi. Loppuosan hinnasta voit maksaa kun taulu on valmis. Kaikki maksut hoituvat laskulla, ja taulun laitan matkaan kun vähintään ensimmäinen osamaksuerä on maksettu.


Saadaksesi paremman kuvan maalaustyylistäni, tutustu lisää tekemiini töihin galleriassa.


Ota yhteyttä, jos sinulla on aihe mielessäsi, niin jutellaan lisää. Jos haluat muuten lisätietoja tai vaikkapa lisäkuvia jostakin valmiista taulusta, niin laita viestiä (yhteydenotto-lomakkeella, art@tiinatolvanen.fi tai facebook) :) 


PS. Joistakin maalauksistani olen valmistanut taidepostikortteja tai muita tuotteita. Alkuperäisen taulun myytyänikin saatan käyttää kuvaa myöhemmin erilaisten tuotteiden valmistukseen, sillä tekijänoikeudet jäävät aina taiteilijalle, ellei muusta sovita. Tämä ei koske tilaustöitä, joiden kuvia en käytä muihin tuotteisiin.