Tervetuloa Spiritual Geek -kauppaan!

Spiritual Geek on uuden ajan printtimallisto kaikille henkisen polun kulkijoille. Spiritual Geek -mallistosta löydät t-paitoja, collegepaitoja, kangaskasseja, mukeja ja julisteita, joiden kuvat ja printit ovat kaikki Tiina Tolvasen piirtämiä, maalaamia ja suunnittelemia.


Sipirtual Geek verkkokauppa toimii Reddyshop -alustalla. Reddyshop on Printmotor Oy:n tarjoama palvelu, jonka kautta taiteilijat ja graafikot voivat myydä itse suunnittelemiaan printtituotteita. Tuotteiden valmistuksen, myynnin, toimituksen ja mahdolliset reklamaatiot hoitaa Reddyshop.


Spiritual Geek malliston tuotteet on valittu niin, että ne ovat mahdollisimman ekologisia ja eettisiä, esimerkiksi kaikki t-paidat ovat 100% GOTS -sertifioitua luomupuuvillaa. Tuotevalikoimaan on myös lähiaikoina tulossa uudistuksia Reddyshopin puolelta ja olemmekin esittäneet toiveen, että lisää ekologisia materiaaleja otettaisiin valikoimaan.


Reddyshop on ehdottoman luotettava ja kotimainen ostospaikka. Tuotteet toimitetaan sinulle postitse 5 arkipäivän kuluessa. Mikäli jotain kysyttävää tuotteiden toimitukseen, tilaukseesi tms. tulee, sinua palvelee Reddyshopin asiakaspalvelu: hello@reddyshop.co. Lisätietoja löytyy myös osoitteesta www.reddyshop.co/spiritualgeek/faq