My true colours, 2017. Energeettinen omakuva.
My true colours, 2017. Energeettinen omakuva.

Matkani taiteilijaksi

Jo lapsena rakkain harrastukseni oli piirtäminen. Kuvien kautta pääsin mielikuvitusmaailmoihin ja eläydyin erilaisiin tunnelmiin. Joulutontut ja pääsiäisnoidat olivat lempiaiheitani. 

Varttuessani teini-ikään kuvien tekeminen jäi, kunnes löysin sen aikuisena uudelleen. Henkinen herääminen oli saanut minut näkemään elämän ja itseni aivan uusin silmin. Aloin suorittamisen sijaan kuunnella sydäntäni ja tehdä asioita, joita todella rakastin.

Värit ja maalaaminen kiehtoivat minua, ja vihdoin uskalsin antaa taiteen tekemiselle aikaa ja tilaa elämässäni. Lapsenomaisen luovuuden ja vapauden löytäminen uudelleen ei ollut helppoa, mutta viimein onnistuin riisumaan suorittamisen kahleet ja antautumaan luovuudelle.

Akryylimaalausten ja piirtämisen lisäksi olen halunnut oppia tekemään kuvia myös tietokoneella. Ensimmäisenä sysäyksenä vektorigrafiikan harjoitteluun toimi vuosia sitten innostus suunnitella kangaskuoseja. Nykyään noille taidoille on käyttöä, kun suunnittelen printtejä ja logoja sekä itselleni, että muille henkisen alan yrittäjille ja yhteisöille.

Oman printtimalliston suunnitteleminen oli pitkään haaveni ja tänä syksynä 2019 siitä on vihdoin tullut totta kun Spiritual Geek -mallistoni on saanut päivänvalon ja alkanut kasvaa pikkuhiljaa. Printtien ideat tulevat aina yhtä yllättäen ja niiden työstäminen on todella hauskaa!