Minä ja Parantava Karhu.
Minä ja Parantava Karhu.
My true colours, 2017. Energeettinen omakuva.
My true colours, 2017. Energeettinen omakuva.
Yksisarvinen syntymässä.
Yksisarvinen syntymässä.

Matkani voimaeläintaiteilijaksi

Jo lapsena rakkain harrastukseni oli piirtäminen. Kuvien kautta pääsin mielikuvitusmaailmoihin ja eläydyin erilaisiin tunnelmiin. Joulutontut ja pääsiäisnoidat olivat lempiaiheitani. 

Varttuessani teini-ikään kuvien tekeminen jäi, kunnes löysin sen aikuisena uudelleen. Henkinen herääminen oli saanut minut näkemään elämän ja itseni aivan uusin silmin. Aloin suorittamisen sijaan kuunnella sydäntäni ja tehdä asioita, joita todella rakastin.

Värit ja maalaaminen kiehtoivat minua, ja vihdoin uskalsin antaa taiteen tekemiselle aikaa ja tilaa elämässäni. Lapsenomaisen luovuuden ja vapauden löytäminen uudelleen ei ollut helppoa, mutta viimein onnistuin riisumaan suorittamisen kahleet ja antautumaan luovuudelle täysin!

Voimaeläimet ja yksisarviset hiipivät elämääni pikkuhiljaa. En ollut suunnitellut sitä, mutta yksi toisensa perään aloin saada vahvoja visioita eläimistä, niiden energioista ja väreistä. Näitä näkyjä aloin maalata tauluiksi.

Jossain vaiheessa aloin nähdä myös intuitiivisesti toisten ihmisten voimaeläimiä. Ensin katsoin läheisilleni, ja sitten aloin harjoitella tulkitsemista myös muille. Asiakkaat ovat kertoneet tulkintojen olleen hyvin voimaannuttavia ja osuvia. Tämä on kannustanut jatkamaan ja kehittymään työssäni entistä paremmaksi.

Maalaaminen on minulle tila, jossa kaikki on sallittua. En aseta mitään rajoja sille, mitä voin maalata, tai millaisia kuvistani pitää tulla. Tämä on leikkikenttäni, missä rapa roiskuu ja tekemisestä saa nauttia! Hauskinta siinä on se, että leikin lopputuloksena syntyvistä kuvista voivat nauttia muutkin kuin minä :)