Voimaeläintulkinnat, -maalaukset ja -piirrokset

Iso voimaeläinmaalaus, Rouva Norsu, 2017. Suuri maalaus tuo mahtavat energiat kotiisi! (MYYTY)
Iso voimaeläinmaalaus, Rouva Norsu, 2017. Suuri maalaus tuo mahtavat energiat kotiisi! (MYYTY)
Voimaeläinmaalaus, It's gonna be allright. 55x65 cm (MYYTY).
Voimaeläinmaalaus, It's gonna be allright. 55x65 cm (MYYTY).
Noin A4 kokoinen piirros on edullinen, mutta välittää silti vahvasti voimaeläimesi energiaa.
Noin A4 kokoinen piirros on edullinen, mutta välittää silti vahvasti voimaeläimesi energiaa.

Mikä on voimaeläin?


Voimaeläin on eläin, joka kulkee henkisellä tasolla mukanasi auttaen ja opastaen. Joskus yksi voimaeläin voi kulkea kanssasi koko elämän, mutta usein ne piipahtavat luonamme lyhyemmän aikaa. Voimaeläimeltä voit saada tiettyyn elämän-tilanteeseen tarvittavaa ja henkisessä kasvussa eteenpäin vievää energiaa. Voimaeläin voi myös kuvastaa sinun persoonaasi ja vahvuuksiasi. Sinulla voi olla samanaikaisesti useita voimaeläimiä.


Rakastan maalata voimaeläimiä ja olen myös alkanut näkemään niitä intuitiivisesti. Käytännössä siis hiljennyn ja pyydän, että tietyn ihmisen voimaeläin näyttäytyy minulle. Hyvin pian näen sieluni silmin tämän eläimen. Näyt ovat hyvin eläviä ja usein niissä välittyy erilaisia energioita ja viestejä. 

Tilaa oma voimatulkinta, -maalaus tai -piirros

Maalaan intuitiivisia voimaeläintauluja ja -piirroksia tilauksesta. Voit kertoa, mihin eläimeen koet vahvaa yhteyttä ja piirrän tai maalaan sen. Voin myös tehdä ensin sinulle voimaeläintulkinnan, jossa katson intuitiivisesti, mikä on voimaeläimesi. Tulkinnan saatuasi voit halutessasi tilata kuvan näystä.


Teen voimaeläinmaalaukset akryylimaaleilla ripustusvalmiille pinkopohjille. Taulua ei siis välttämättä tarvitse kehystää lainkaan. Piirrokset teen akvarellikynillä tukevalle akvarellipaperille (kts. alin kuva).

Hinnat:

1) Voimaeläinmaalaus 33x41 cm, hinta 95 € (sis. alv 10%).

2) Voimaeläinmaalaus 38x46 cm, hinta 115 € (sis. alv 10%). 

3) Voimaeläinmaalaus 40x50 cm, hinta 135 € (sis alv. 10%).

4) Voimaeläinpiirros noin A4, hinta 25 € (sis. alv 10%)

5) Voimaeläintulkinta 15 €, taulun tai piirroksen ostajalle vain 10 €.

Myös muut taulukoot ovat mahdollisia, mutta niistä sovitaan erikseen tapauskohtaisesti. Jos taulu tai piirros toimitetaan postitse, lisätään toimituskulut hintaan (piirrokselle 3 €, taululle alk. 6€). Tuotteet voi myös noutaa Maaningalta. 

Lähetän aina kuvan taulusta tai piirroksesta hyväksyttäväksi ennen toimitusta ja maksua. Maksu hoituu laskulla, toimin Ukko.fi -kevytyrittäjänä. Tuotteet toimitan heti maksun saatuani, tai mikäli olemme sopineet osamaksusta, ensimmäisen erän maksun tultua perille.

Jos kiinnostui voimaeläintaulusta, -piirroksesta tai -tulkinnasta, ota yhteyttä sähköpostilla (art@tiinatolvanen.fi), näiden sivujen yhteydenotto-lomakkeen kautta tai facebook-sivuni kautta viestillä.